Slet en hyperlinkkategori
Hvordan sletter jeg en hyperlinkkategori?
Skal det ikke være muligt at vælge en specifik hyperlinkkategori, eller har du oprettet en forkert hyperlinkkategori, så er det muligt at slette den igen:
OBS:
Hvis hyperlinkkategorien bliver eller har været anvendt til at lagre et link på en medarbejder, kunde, produkt eller din virksomhed, kan hyperlinkkategorien ikke slettes igen.
Læs mere i denne artikel om, hvordan du kan skjule en hyperlinkkategori:
Slet hyperlinkkategori
Gå til Indstillinger
> Ressourcekategorier i menuen

Gå til hyperlinkkategorier
Klik herefter på funktionen Slet hyperlinkkategori ud for den hyperlinkkategori du vil fjerne ![]()
Kan du ikke finde hyperlinkkategorien, kan du bruge søgefunktionen.

Tryk på Slet for at afslutte
