Skjul en hyperlinkkategori
Hvordan skjuler jeg en hyperlinkkategori?
I tilfælde af at en hyperlinkkategori ikke længere skal kunne vælges, men ikke kan blive slettet da den er eller har været i brug, er det muligt at skjule hyperlinkkategorien fra at blive vist i systemet.
Hyperlinkkategorien vil forblive i indstillingerne, men vil ikke længere kunne vælges under ressourcer til medarbejdere, kunder, lager eller mine data.
Sådan skjuler du hyperlinkkategorier
Gå til indstillinger ![]()
Vælg Ressourcekategorier

Klik herefter på Skjul hyperlinkkategori under funktioner ![]()

Tryk på Godkend for at gemme ændringen

Hyperlinkkategorien er nu skjult og kan ikke længere vælges under ressourcer
For at skjule hyperlinkkategorien i listen slå Fremvis skjulte elementer fra under Filter
Tryk på Vis hyperlinkkategori for at den bliver vist og kan vælges igen ![]()
